Welzijns-coaching

Stap voor stap verantwoordelijkheid nemen voor jouw welzijn

Wat is Wellness Coaching?

Wellness is meer dan gezondheid en meer dan preventie, opheffen of accepteren van ziekte en stress. Wellness is welzijn en heeft altijd meer te maken met bewustzijn en met zelf (mede-) verantwoordelijkheid nemen voor je leven en voor jouw welzijn.

Zo gaan we aan de slag

Het startpunt is waar je nu bent, wat je nu kunt en de gewenste uitkomst is het doel waarop we ons richten. De begeleiding bied je handvatten, (adem-)oefeningen, inzichten, suggesties en technieken om fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel verder te komen en veranderingen door te voeren.

Vaak is een deel lifestyle coaching, waarin bijv. het aanleren van mindfulness kan passen, maar evt. ook coaching en adviezen op het gebied van tijdmanagement, voeding, detoxen en supplementen, enz. Soms kan de begeleiding meer therapeutisch zijn of zelfs een vorm van trauma verwerking. Vanuit mijn ruime ervaring als natuurlijk genezer, trainer, holistisch therapeut, psycholoog en opleider ondersteun ik mensen zodanig dat ze stapsgewijs zichzelf naar een hoger niveau van welzijn, fysieke balans en gezondheid tillen.

Is welzijnscoaching voor jou?

Voor zo’n verandering is ook jouw tijd en inzet om actief dingen te veranderen en/of om bijv. (adem)oefeningen te doen nodig. Maar eveneens de bereidheid om naar binnen te kijken, en soms zelfs om jezelf te confronteren en om vraagtekens te zetten bij je daginvulling of bij je huidige gedrag, gedachten en overtuigingen. Is wat je doet congruent en in overeenstemming met waar je naar toe wilt   of blijf je toch liever in de slachtoffers rol …. ?

Wellness Coaching is een stap voor stap coaching van een aantal sessies,           waarbij 8 – 12 sessies meest ideaal zijn.

Kort over Bea

Als psycholoog, natuurlijk genezer, stressspecialist en o.a. (adem)therapeut heb ik mij sinds 1980 met gezondheid en welzijn van mensen bezig gehouden, zowel als coach-therapeut in individuele processen en retraites als in workshops en trainingen waarin ik o.a. de genezende en transformerende technieken aan therapeuten en leken leerde.  

Consulten &Trajecten

Een los consult kost €90,-
en duurt 60 tot 70 minuten.

Kort Traject

Een kort traject bestaat uit 3 consulten. We beginnen met een korte intake en we overleggen samen hoe we deze drie consulten het beste kunnen invullen. Doel van deze drie sessies tezamen is inzicht en heling. Met deze drie sessies kun je vaak al heldere inzichten krijgen, en diepe ontspanning en heling ervaren.

Kosten voor een kort traject (drie consulten) zijn €255,-. Per consult €85,-

Diepgaand Traject

Je hebt 4 tot 12 sessies. We beginnen met een meer uitgebreide intake en bespreken ook vooraf de verwachtingen en mogelijkheden. Met je keuze voor het ‘diepgaande traject’ ga je niet alleen voor diepgang en bewustwording, maar ook voor diepgaande heling op fysiek en/of emotioneel / mentaal vlak. Met jouw inzet en eigen verantwoordelijkheid kijken we naar patronen en naar de rode draad in je leven. Vaak raken we de dieperliggende thema’s en trauma’s en ruimen die op. Het doel van het traject is inzicht en heling van lichaam en geest. 

Start het diepgaand traject met 4 sessies voor €320,- Kosten per consult 80,- . (Voor 12 sessies van 60 tot 70 min €900,- in 1x betaald)

online wellness programma

Is een Zoom of Skype Consult hetzelfde als een Bezoek Consult -in mijn praktijkruimte ?

Ja en Nee; er zijn heel wat momenten dat het geen enkel verschil maakt of we van gezicht tot gezicht contact hebben via Skype of Zoom of in mijn werkruimte. Er zijn echter enkele technieken, zoals bijvoorbeeld de krachtige Helende Ademsessies, en spiertesten om uit te vinden welke supplementen, vitamines of cbd-olie het meest geschikt zijn voor je, die enkel in levende lijve kunnen. Maar omdat ik je kan zien en horen via internet en omdat je mij kunt zien als ik een oefening met je doe, zijn er heel veel technieken en methodes die we wel samen online kunnen doen. 

Met Zoom of Skype is ook een Kort Consult van 30-35 min mogelijk. Voor een kort overleg, advies of, zoals iemand zei, om:

“even kort te sparren als je er doorheen zit.”

Ik heb veel mensen mogen helpen

"De workshops bij Bea van Wierst heb ik altijd ervaren als helder, inzichtelijk en met sprekende voorbeelden, waardevol en bijzonder fijn om te doen.

Bea wist er, op een integere, vakkundige, doortastende manier altijd weer iets doeltreffends van te maken.

Soms best wel aangrijpend, maar altijd op een veilige manier. Zij stimuleerde om door te zetten en daadkrachtig aan de slag te gaan. Ik heb er dan ook veel aan gehad, en nog steeds grijp ik regelmatig terug op deze inzichtelijke ervaringen. "
Marja Ottema
natuurgeneeskundig therapeut
"De vakantieweek bij Bea is een van de meest waardevolle ervaringen die ik ooit heb gehad. Ik heb dit gedaan om negatieve eerste levensjaar ervaringen voor mij zelf te onderzoeken.

Het was een fantastische ervaring in healing en bewustzijn."
Christa Engelbrecht
directiesecretaresse
"Door en via Bea’s grote kennis en het vermogen de ander naar binnen te leiden en zélf het eigen pad te vinden, was zij een groot en belangrijk leidsvrouwe voor mij. In de groepen, workshops, “vakantieweken” en opleiding werd een veilige omgeving gecreëerd, waarin ik steeds meer mezelf zag, voelde en opende. Het zijn heel bijzondere jaren geweest, die me nog steeds hulp en ondersteuning geven.

Bea is een krachtig en 'bewustlevend' mens met een aanstekelijke gedrevenheid, die het liefst de ander helpt ontplooien in de eigen natuurlijke staat van authenticiteit en bewustZijn.”
Joyce Stehmann-Ritter
"Volkomen in je kracht staan; zowel aan de cursus als aan het boek heb ik zoveel gehad, dat het mijn leven heel erg (positief) heeft veranderd.

Jouw boek "Volkomen in je kracht staan" pak ik er regelmatig weer even bij als ik even niet goed in mijn vel zit, en heb daar steeds weer een heleboel aan.
Edith
"Ik heb veel workshops en vakantie trainingen bij Bea gevolgd. Ik heb de workshops met Bea als heilzaam ervaren.

De vele ademsessies waren enerverend en een aantal keren van ongelofelijke schoonheid en grote betekenis op mijn levenspad.

Deze hebben mij zeker geholpen in mijn ontwikkeling. De ademsessies zijn voor mij altijd een van de speerpunten geweest van Bea’s werk. Haar aanwezigheid en support waren hierin sterk en essentieel. Een absolute aanrader."
Fer
ICT, masseur
"Mijn eerste ervaring met Bea was een vakantieweek met vooral ademwerk, deze week voelde heel vrij om jezelf te zijn, je gaf iedere deelnemer alle ruimte hiervoor, het voelde als een veilig en warm samenzijn. De tweede keer bij jou was een individuele retraite van een paar dagen en ook hierin was je aan de zijlijn aanwezig, dus aan mij de keuze wat ik qua begeleiding van jou wilde ontvangen.

Je hebt veel wijsheid en ervaring in het begeleiden van mensen, dat is echt merkbaar. Je laat de ander zijn/haar eigen pad gaan en biedt ondersteuning daar waar nodig is."
Katja de Groot
Energiewerker, Coach