Rise & Shine

Hoe word jij de beste versie van jezelf: Gezond, Energiek, blij en succesvol

Start Maart 2021

De cursus zal maart 2021 starten - i.v.m Corona exacte nieuwe data nog onbekend.

6 Vrijdagen in Rotterdam

Het belang van goed ademhalen wordt sterk onderschat. Ik help je met de juiste technieken aan verhoogde energie.

Inschrijven nu mogelijk!

Boek nu snel jouw plek in het eerste RISE&SHINE traject.

Voor wie is RISE&SHINE

Heb jij de beste versie van jezelf nog niet gevonden?

‘Ik wil zo graag vooruit, maar ik loop steeds tegen dezelfde muur aan.’

Een ding is zeker, jij bent er klaar voor. Voor een nieuw leven, voor verandering. Je weet dat je bedoeld bent om te stralen, om gezond te zijn en vitaal. Je weet dat je bedoeld bent om het leven volledig te ervaren en je dromen waar te maken. En je hebt veel dromen, er is zoveel wat je wilt doen, ervaren en creëren.

Je hebt al diverse pogingen gedaan om helemaal jezelf te zijn en dat stralende leven te creëren, maar je lijkt er geen grip op te krijgen. Je leeft nog niet dat leven waar je echt naar verlangt. Je loopt steeds tegen dezelfde onzichtbare muur aan, ondanks het feit dat je al zoveel werk hebt verzet en het zo hard probeert. Dit is frustrerend en pijnlijk, want je wilt zo graag.

‘Ik weet dat ik veel talenten heb, maar het komt er niet uit.’

Je weet gewoon dat er veel meer in je zit en dat je tot zoveel moois in staat bent. Dat je zoveel te geven hebt. Je bent het zat dat het niet lijkt te lukken, en je wilt nu voor eens en altijd die muur afbreken die je lijkt tegen te houden. 

Je hebt helemaal gelijk, jij hoort een mooi leven te hebben. Het ligt niet aan een gebrek aan wilskracht of talenten, want daar heb je genoeg van. Het is tijd voor jou om te leren hoe je vanuit je eigen energie, flow en visie een leven creëert wat helemaal bij jou hoort, om gezond te zijn, energiek en blij.

Dit ga je leren:

Of het nu gaat om een stralende gezondheid, genoeg energie, een florerende business/baan, of fijne relaties met anderen, het begint allemaal bij dezelfde bron: energie. We proberen vaak onze omstandigheden en ons gedrag te beïnvloeden als we iets willen veranderen in ons leven. Het vergt erg veel om je omgeving en je gedrag te willen beheersen: het is vermoeiend, stressvol en je zal gemerkt hebben dat het meestal niet werkt op de lange termijn.   

Je wilt juist leren hoe je een duurzame verschuiving maakt IN jezelf, zodat alles om je heen mee gaat veranderen. Dit is hoe je een mooi leven en overvloed kan creëren, van binnen naar buiten. 

In mijn cursus RISE & SHINE gaan we in 6 dagen aan de slag met diverse inzichten, tools en technieken die jou zullen bekrachtigen en transformeren, en ik ga je stap voor stap leren hoe jij kunt Zijn Wie Je Werkelijk Wilt Zijn.  Je leert hoe je je energie in balans kunt brengen en hoe je kunt opladen. We ruimen blokkades, saboteurs en patronen op die je nu tegenhouden om De Beste Versie Van Jezelf te Zijn. Negatieve gewoontes transformeren we in positieve.

Bea van Wierst

Wat voor resultaat mag je verwachten?

Na deze cursus mag jij en kun jij helemaal zijn wie je bent, met al je talenten. Je voelt je krachtig en energiek, gezonder dan op dit moment, en je bent op weg naar nog meer genezing. Je weet hoe je dagelijks de juiste keuzes moet en kunt maken om te blijven investeren in jouw gezondheid en welzijn. Je weet hoe je jouw Nieuwe Ik kunt blijven bekrachtigen en voeden. Je kent de wetten van manifestatie en weet deze toe te passen. Je kent diverse oefeningen en technieken om niet alleen negatieve patronen en blokkades op te heffen, maar ook om stress, spanning, pijn en ziekte uit je lichaam af te voeren. Na de cursus heb je energie en levensvreugde. Je straalt van enthousiasme en als er even een andere emotie langskomt, dan heb je de tools om die te transformeren. 

Boek nu hier je ticket

RISE & SHINE
6 Daagse Cursus

Maart 2021, exacte data onbekend i.v.m. Corona

Op de hoogte blijven van de nieuwe data? Mail naar info@beavanwierst.nl

€875

SPECIALE PRIJS*: €450

Locatie: Rotterdam

6 Vrijdagen van 7,5 uur (9.30 tot 17.00) 
Inclusief vegetarische lunch

Hoe Word Jij De Beste Versie Van Jezelf

Toolbox voor Thuis met Bewezen Technieken 
(The Work, EFT, Conscious Breathing, Energy Medicine en meer..)

Uitgebreid Werkboek

Meten is Weten – 3x Energetische Scan

*Waarom 425 euro korting op RISE & SHINE?

Bea van Wierst

Dit is de aller eerste editie van RISE & SHINE

Deze cursus betekent voor mij een nieuwe start, waar ik heel blij mee ben. Voor het eerst sinds 2014 geef ik weer een diepgaande training. De stappen die ik gezet heb om te komen waar ik nu ben – hoe ik weer gezond en jong ben geworden na een tweede burn-out en een bijnieruitputting én hoe ik terug in mijn Kracht ben gaan staan – heb ik vertaald in deze training: RISE & SHINE. 

Voor deze eerste editie geef ik graag korting aan iedereen die direct vertrouwen in mij stelt, om dit voorjaar samen te transformeren in de Beste Versie van Jezelf. In ruil voor deze korting ontvang ik graag feedback in de vorm van evaluatievragenlijsten na iedere lesmodule en een testimonial aan het einde van de cursus. 

Wil jij gebruik maken van deze éénmalige extreem hoge korting? Wacht dan niet langer en reserveer je plek.

Programma

Tijdens deze cursus leer je stap voor stap Hoe jij de Beste Versie van Jezelf kunt manifesteren. Je leert hoe je je energie in balans kunt brengen en hoe je je weer kunt opladen. We doen (chakra-)meditatie en healing-oefeningen, en je leert omgaan met triggers. Zowel met de adem (Conscious Breathing) als met Energy Medicine (o.a. met Emotional Freedom Techniques) gaan we blokkades, saboteurs en patronen opruimen. Negatieve gewoontes transformeert je in positieve!

Module 1
Jij bent de architect van jouw leven

Op de 1e dag gaan we een goede basis neerleggen en dieper in op jouw energiehuishouding. We maken een scan van jouw aura (energieveld), zodat je kan zien hoe je er nu voor staat. Jij creëert je leven vanuit je eigen energie, of je hier nu bewust van bent of niet. Je energiehuishouding begrijpen en leren beheersen ligt dan ook aan de basis van jouw vermogen om een mooier, gezonder en authentieker leven te creëren voor jezelf. Je leert om meer controle te krijgen over je eigen energie en hoe je vermoeidheid transformeert in energie en levenslust.

Module 2
Hart-Mind Coherentie en De Nieuwe Ik

Op dag 2 gaan we dieper in op De Nieuwe Ik, kijken we hoe stress jouw lichaam, energie en gezondheid beïnvloedt en hoe je dit kunt omkeren. We versterken het immuunsysteem met een speciale meditatie en we ontdekken saboteurs, pijn en negatieve emoties die we gaan loslaten. Ook kijken we naar de samenwerking en harmonie tussen je hart en hoofd. Na vandaag heb je meer inzicht in wie je echt wilt zijn en ken je diverse manieren om stress af te voeren of los te laten, je kunt ze toepassen en De Nieuwe Ik is op weg naar een grotere gezondheid.

Module 3
Het Energie Lichaam en Werking van de Chakra’s

Op dag 3 gaan we dieper in op de wetten van Creatie en Manifestatie en hoe deze zijn verbonden aan de hogere chakra’s (energiepunten in je lichaam). Ook bespreken we de aura scan die we tijdens de eerste dag hebben gemaakt. We gaan het hebben over hoe ziekte ontstaat vanuit je eigen gedachten, emoties en energie en hoe je vervolgens gezondheid creëert. Ook gaan we alles wat je tegenhoudt in dit proces detoxen en loslaten. Na vandaag weet jij precies hoe je vanuit de verbinding met je Hogere Zelf de wetten van Creatie en Manifestatie toe kunt passen.

Module 4
Conscious Breathing

Op dag 4 gaan we aan de slag met De Helende Adem die inzichten en genezing zal brengen. We gaan kijken hoe je met meer aandacht en bewustzijn van wat er nu is in het leven kan staan. Met ‘een zucht van verlichting’ laat je stress, blokkades, belemmerende gedachten en onware overtuigingen achter en je gaat deze dag naar huis met het gevoel dat er een last van je is afgevallen. Ook zal je meer diepe rust, vrede en ontspanning ervaren tijdens deze dag en daarna. 

Module 5
Spiegelingen en Verhalen

Op dag 5 gaan we kijken naar wie wij zijn in contact met andere mensen. Hoe we reageren -intern en extern- toont een ‘spiegel’ van wat in het onbewuste of onderbewuste aanwezig is en gezien wil worden. Vervolgens gaan we het hebben over hoe je dit kan transformeren. We gaan dieper in op verslavingen en negatieve gewoontes loslaten en wie je bent zonder je verhaal. Na vandaag is het lastig om de schuld van wat er in je leven gebeurt bij een ander neer te leggen. Vanaf nu ben jij totaal in staat om eigen verantwoordelijkheid voor je leven op je te nemen.

Module 6
De Nieuwe Ik - Magie en Synchroniciteit

Op dag 6 gaat Jouw Nieuwe Ik bewust verder de toekomst in, klaar om stappen te zetten. We gaan het hebben over synchroniciteit, magie en het creëren van succes in je leven. Ook maken we nogmaals een scan van je aura (energieveld), zodat je niet alleen een verschil voelt maar het bewijs van deze innerlijke verandering ook kan waarnemen! Na deze dag ben je er klaar voor om buiten je comfortzone te treden en om in de toekomst de beste versie van jezelf te zijn en blijven! 

Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Informatie

RISE & SHINE gaat over...

Manifestatie, kracht en energie. Neerzetten wie jij in je Beste Versie bent. Gezond, blij, energiek en succesvol. Je Nieuwe Ik leven met al je talenten en met onbeperkte mogelijkheden. Ruimte en vrijheid. Er schijnt weer een zonnetje in je hart en je straalt….

De Locatie: Centrum Djoj (Rotterdam)

De cursus wordt gegeven in Centrum Djoj in de wijk Hillegersberg, Rotterdam. De ruimte is licht en van alle gemakken voorzien. 

Op een paar honderd meter afstand op de Ceintuurbaan (kruising Straatweg) of bij Station Rotterdam Noord vind je ruime (onbetaalde) parkeergelegenheid. 

Antony Duyklaan 7-9, 3051 HA Rotterdam

Lunch rise & shine

Inclusief Vegetarische Lunch

De prijs is inclusief complete verzorging en een heerlijke, verantwoorde, vegetarische lunch, bestaande uit in ieder geval soep en/of salade.
Dieetwensen kun je natuurlijk doorgeven.

Ik heb veel mensen mogen helpen

"De workshops bij Bea van Wierst heb ik altijd ervaren als helder, inzichtelijk en met sprekende voorbeelden, waardevol en bijzonder fijn om te doen.

Bea wist er, op een integere, vakkundige, doortastende manier altijd weer iets doeltreffends van te maken.

Soms best wel aangrijpend, maar altijd op een veilige manier. Zij stimuleerde om door te zetten en daadkrachtig aan de slag te gaan. Ik heb er dan ook veel aan gehad, en nog steeds grijp ik regelmatig terug op deze inzichtelijke ervaringen. "
Marja Ottema
natuurgeneeskundig therapeut
"De vakantieweek bij Bea is een van de meest waardevolle ervaringen die ik ooit heb gehad. Ik heb dit gedaan om negatieve eerste levensjaar ervaringen voor mij zelf te onderzoeken.

Het was een fantastische ervaring in healing en bewustzijn."
Christa Engelbrecht
directiesecretaresse
"Door en via Bea’s grote kennis en het vermogen de ander naar binnen te leiden en zélf het eigen pad te vinden, was zij een groot en belangrijk leidsvrouwe voor mij. In de groepen, workshops, “vakantieweken” en opleiding werd een veilige omgeving gecreëerd, waarin ik steeds meer mezelf zag, voelde en opende. Het zijn heel bijzondere jaren geweest, die me nog steeds hulp en ondersteuning geven.

Bea is een krachtig en 'bewustlevend' mens met een aanstekelijke gedrevenheid, die het liefst de ander helpt ontplooien in de eigen natuurlijke staat van authenticiteit en bewustZijn.”
Joyce Stehmann-Ritter
"Volkomen in je kracht staan; zowel aan de cursus als aan het boek heb ik zoveel gehad, dat het mijn leven heel erg (positief) heeft veranderd.

Jouw boek "Volkomen in je kracht staan" pak ik er regelmatig weer even bij als ik even niet goed in mijn vel zit, en heb daar steeds weer een heleboel aan.
Edith
"Ik heb veel workshops en vakantie trainingen bij Bea gevolgd. Ik heb de workshops met Bea als heilzaam ervaren.

De vele ademsessies waren enerverend en een aantal keren van ongelofelijke schoonheid en grote betekenis op mijn levenspad.

Deze hebben mij zeker geholpen in mijn ontwikkeling. De ademsessies zijn voor mij altijd een van de speerpunten geweest van Bea’s werk. Haar aanwezigheid en support waren hierin sterk en essentieel. Een absolute aanrader."
Fer
ICT, masseur
"Mijn eerste ervaring met Bea was een vakantieweek met vooral ademwerk, deze week voelde heel vrij om jezelf te zijn, je gaf iedere deelnemer alle ruimte hiervoor, het voelde als een veilig en warm samenzijn. De tweede keer bij jou was een individuele retraite van een paar dagen en ook hierin was je aan de zijlijn aanwezig, dus aan mij de keuze wat ik qua begeleiding van jou wilde ontvangen.

Je hebt veel wijsheid en ervaring in het begeleiden van mensen, dat is echt merkbaar. Je laat de ander zijn/haar eigen pad gaan en biedt ondersteuning daar waar nodig is."
Katja de Groot
Energiewerker, Coach

Veelgestelde Vragen

RISE & SHINE is de cursus waarin je leert Hoe jij de Beste Versie van Jezelf kunt Manifesteren. Krachtig ga jij je Nieuwe Ik neerzetten. Je leert je energie in balans te brengen en op te laden. Je gaat blokkades, saboteurs en patronen opruimen met de adem (Conscious Breathing), met Energy Medicine (o.a. EFT) en met The Work. Je transformeert negatieve gewoontes in positieve inprentingen!

Ben je een beetje ingekakt of vermoeid, letterlijk of figuurlijk, door burn-out of door de dagelijkse sleur waar je in terecht bent gekomen… Dan is RISE & SHINE voor jou!
Zie je het soms niet meer zitten, door de depressieve, onzekere of angstige gevoelens die zich aandienen… Dan is RISE & SHINE voor jou!

Werkt je lichaam niet meer mee en begin je allerlei klachten, al dan niet voortkomend uit stress, te ontwikkelen, en ben je dat zat en wil je weer gezond zijn… Dan is RISE & SHINE voor jou!
Wil jij je weer enthousiast, energiek, blij, vrolijk, gezond en vrij naar de toekomst en naar morgen kunnen kijken… Dan is RISE & SHINE voor jou!

De cursus is op 6 vrijdagen van 9.30 aanvang tot 17.00 uur; exacte data is nog onbekend i.v.m. Corona. Waarschijnlijk zal de cursus augustus/september 2020 starten. Op de hoogte blijven van de nieuwe data? Mail naar info@beavanwierst.nl.
De locatie is in het centrum DJOJ Antony Duyklaan 7, 3051 HA Rotterdam, in de wijk Hillergersberg.

Na de cursus RISE & SHINE weet jij precies wie je bent en wat je talenten zijn. Je hebt alle inzichten en tools om de Beste Versie van Jezelf neer te zetten: succesvol, krachtig, gezond en blij. Energiek en kordaat kun jij het leven vreugdevol vormgeven.

Als jij gemotiveerd met deze cursus begint en vanaf de eerste module dagelijks 10-20 min. de oefeningen doet, dan zal je leven binnen een half jaar onherkenbaar veranderd zijn! Vooral omdat je zoveel eenvoudige en praktische technieken in de 6 modules worden aangereikt, dat je ook na de cursus met plezier zelf op de nieuw ingeslagen weg door zult blijven gaan.

Bijzonder in deze cursus is het meten van de frequenties van de aura en chakra’s. Het gebruik van deze technologie geïntegreerd in de cursus maakt dat we naast heel hoog zweven ook serieus meten wat er in ons systeem gebeurt. Bij aanvang, tussendoor en aan het einde van de cursus is er een terugkoppeling van je energetisch staat via de Aura Scan*, waarmee de frequentie van jouw energieveld en je chakra’s wordt gemeten. Daarnaast werken we ook nog met de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken/inzichten over celbiologie, de mitochondria, en over de genen en epigenetica.

Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden?

Heb jij nog een onbeantwoorde vraag over RISE & SHINE? Neem contact op!